Hvem er poeten.....?

-          nok i dag, noget så sjældent som en stemnings lyrisk digter og revolutionær, på hvad nogen vil sige er den så absolutte venstrefløj !

-          i snart 40 år har jeg skrevet, og fået udgivet digte, fulde af indignation over samfundsudviklingen, denne udviklings indflydelse på almindelige mennesker, og vores indbyrdes relationer.

-          digtene har tilsammen dannet en mosaik, fortættet, appellerende, om de valg, den daglige kamp, vi alle, hvad enten vi vil eller ej, må tage.

-          mine tekster har ikke været dommedags betragtninger, skønt fulde af stærk harme, indignation, har og er de en hyldest til livet, fulde af håb og optimisme for fremtiden.

-          november 2006 kom jeg rent tilfældigt ind på en side på nettet, jeg lige var tæt på at lukke ned… Men så fængede et og andet.

-          Siden viste pirrende, pikant og pæn erotik, uden det fremstod som porno… Og uden, jeg vil tage gamle Jens August Schade som gidsel, indtægt eller undskyldning, så faldt jeg for siden, dens pikanterier, og især, at man havde mulighed for at kommentere billederne/novellerne.

-          det har ført til nogle dejlige bekendtskaber med almindelige mennesker, der interesserer sig for pirrende pikant erotik som deres kunstneriske udtryk, det være sig visuelt, som litterært.

-          for mig, en ny vinkel på min leg med ord, en erobring af det pikante, pirrende, tirrende og forførende erotiske, som en naturlig del af mit lyriske univers.

-          og med støtte, og ikke mindst hjælp fra en ven, som selv udtrykker sig kunstnerisk, visuelt og smukt erotisk, denne hjemmeside, jeg håber andre vil finde glæde i.

 

Optimeret til 1280x 960